Arraksrutor.



20 st.

3 ägg
2½ dl socker
3,75 dl mjöl
1½ tsk bakpulver
3 msk kakao
3 msk smält margarin
2½ dl kokande vatten

Kräm:
225 g mjukt margarin
½ paket florsocker
2 äggulor
ett par droppar arrak (jag använde romarom)

Garnering:
200 g smält blockchoklad

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao och rör ner i äggsmeten. Rör till sist ner det smälta margarinet och det varma vattnet.

Grädda i 175 grader i 20 minuter. Låt kakan kallna och gör smörkrämen under tiden (blanda med händerna). Bred på kakan när den har kallnat. Bred på chokladen och ställ kakan i frysen tills chokladen har stelnat. Skär i rutor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Enbart för mig)

URL:

Kommentar:

Trackback